Klantverhaal van Bart Boschman

Klantverhaal Bart Boschman

“Het is een methode van verbluffende eenvoud”

Al vaker hoorde ik Marcel Hogendorp vertellen over zijn methode om fit te worden of blijven met een tijdsinspanning van slechts 20 minuten per week. Als vanzelf gaan bij mij dan de wenkbrauwen even omhoog van verbazing. Verbazing om de stelligheid van de bewering en enig ongeloof daarin.

Ruim een maand geleden hoorde ik het hem weer zeggen bij een presentatie over zijn bedrijf en zijn methode. Je kunt fit en sterker worden in 20 minuten per week en deze methode kan tevens ondersteunend zijn aan andere sporten. Bijvoorbeeld om u een stap verder te brengen in de sport. En daar werd ik getriggerd.

Al een tijdje zwem ik 2 of 3x per week 2 kilometer. Het zijn maar 80 baantjes en toch lukte het me telkens niet om die achter elkaar met borstcrawl te zwemmen. Mijn spieren hielden dat niet vol. Dus ik zwom schoolslag heen, en borstcrawl terug. Als de methode fit20 me nu over die hobbel heen kon brengen....?

Ik stel hem de vraag of de methode van fit20 mij kan helpen om 2 kilometer borstcrawl achter elkaar te zwemmen en Marcel antwoord dat hij dat inderdaad kan en wel binnen een maand. Welnu, dit is een aanbeveling dus u snapt dat het gelukt is.

Ik kan u getuigen dat hij inderdaad gelijk heeft gekregen. Al na 3x trainen bij fit20 kon ik anderhalve kilometer borstcrawl zwemmen en na de 4e keer lukte het me de gehele afstand met borstcrawl te zwemmen. En nog binnen het half uur ook.

Het is een methode van verbluffende eenvoud die me niet aan het zweten brengt en waarvan ik niet eens moe wordt. Ik kan in mijn pak de studio in, ik kleed me niet om en kom er even netjes weer uit om door te gaan naar mijn klanten. De afspraken kunnen gemaakt worden van 8 uur ‘s ochtends tot 19 uur ‘s avonds dus het is goed mogelijk een geschikt moment in de week te prikken.

Het is overigens wel jammer dat mijn pakken te klein worden.

Bart Boschman (42 jaar) Directeur Symfonique bv.


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!