Klantverhaal van Eric Bruinzeel

Klantverhaal  Grietje N.

"Het grootste voordeel vind ik de tijd die ik overhoud!"

Ik train sinds oktober 2013 bij Jeroen in Rijswijk. Ik ben van nature geen sportman. Uren in een sportschool is niet echt iets voor mij, maar ik vind het wel belangrijk om fit te zijn. fit20 is voor mij dan ook de ideale oplossing.

Het grootste voordeel vind ik de tijd die ik overhoud! Die stok achter de deur werkt bovendien goed voor mij. En ik heb leuke resultaten. Ik zie progressie in mijn krachtopbouw. Tijdens de training merk ik dat aan de trainingsuitslag en ik zie het terug op de fit20 iPad. De persoonlijke begeleiding is prettig en daarbij is Jeroen een goede motivator.

Als ik in mijn dagelijks leven iets moet tillen gaat dat ook veel makkelijker. Ik heb van mijzelf veel energie dus daarin merk ik geen verandering. Andere mensen zeggen wel tegen me dat het lijkt of ik afgevallen ben. Ik merk dat zelf ook, mijn lichaamsbouw is strakker. Daar ben ik blij mee!

Ik vertel dan ook vaak aan anderen dat ik fit20 doe. “Waar heb je het over…?” zeggen ze dan. Sommige mensen zijn wel nieuwsgierig. Mijn ouders zijn fit20 gaan doen op mijn aanraden. Zij zijn inmiddels helemaal enthousiast! Zij merken dat ze meer energie hebben sinds ze bij fit20 trainen. Mijn vriendin is door mijn resultaten ook enthousiast geworden en sinds juni 2014 trainen wij dan ook in duo vorm bij fit20 Rijswijk!

Eric Bruinzeel (25 jaar) Business controller


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!