Klantverhaal van Frank Verbeek

Klantverhaal frank Verbeek

"De fit20 training heeft mij stap voor stap mijn gezondheid en fitheid teruggegeven. Ik heb een fitter lijf en ben 10 kg kwijt."

Ik was vroeger heel sportief, altijd bezig en 4 of 5 keer per week aan het sporten. Door een auto-ongeluk kreeg ik een whiplash en scheurtje in een nekwervel. Mijn gezondheid zakte daardoor min of meer als een plumpudding in elkaar. Daarna lukte het mij (in 10 jaar tijd) niet zelf om er fysiek volledig bovenop te komen. Toen ben ik in november 2012 met fit20 begonnen bij Marina in Amersfoort.

De fit20 training heeft mij stap voor stap mijn gezondheid en fitheid teruggegeven. Ik heb een fitter lijf, ik ben 10 kg kwijt en binnen mijn gezin zijn we allemaal bewuster geworden van onze gezondheid.

Ik heb een stok achter de deur nodig, en de persoonlijke begeleiding bij fit20 vind ik een groot voordeel, Marina vervult deze rol op een prettige wijze. Binnen een half jaar fit20 was mijn kracht met zo’n 20% toegenomen, en inmiddels zit ik op 30% krachtstoename. Hierdoor was ik ook in staat om weer regelmatig te gaan wandelen. Ik wandel nu vrijwel iedere dag ’s avonds een uur, en heb nu overdag ook vaak zin om nog een stevige wandeling te maken.

Voordat ik fit20 deed was ik na een uur wandelen echt moe. Nu voel ik me na zo’n wandeling super, ik kan uren geconcentreerd achter mijn bureau werken en heb genoeg energie. Ik kan de hele dag de wereld de baas!

De combinatie van de fit20 training en regelmatig wandelen voelt ontzettend goed en ik voel me er superfit door.

Frank Verbeek (46 jaar) financieel interim manager


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!