Klantverhaal van Rudi en Anke Thomas

Klantverhaal  Rudi, Anke en Thomas

"Wij stoppen hier nooit meer mee: fit20 for life!"

Wij zijn in december 2012 met fit20 begonnen en wij zijn laaiend enthousiast. We gunnen onszelf geen tijd om uren in een sportschool door te brengen dus fit20 past heel goed bij ons. Het is heel gezellig om samen te doen, we hebben een vaste afspraak die als een stok achter de deur werkt maar die ook flexibel te verzetten is. Wij vinden het hele systeem geweldig.

Hoe belangrijk fit20 voor onze gezondheid is merkten we nadat wij 3 maanden een stop hadden ingelast omdat we een project deden in Zambia. “We gaan daar wel een auto op een helling duwen…” dachten we nog maar daar is natuurlijk niets van terecht gekomen. Wij zijn beiden verbaasd, zelfs wat geschrokken hoe hard je achteruit holt als je geen fit20 doet!

Wij verloren merkbaar aan kracht en spierontwikkeling. In 3 maanden tijd verslapte ons lijf behoorlijk. De gewichten moesten tot onze verbazing met een derde worden teruggezet. Maar we zijn hard op weg de schade te herstellen. Wij werken graag in de tuin en merkten na de 3-maanden-stop dat we meer last kregen van onze rug. Dat hadden we al zolang niet gehad!

Duidelijk wordt wat een enorme stimulans de fit20 training is. Het bewijs is voor ons geleverd.

Wij stoppen hier dus nooit meer mee: fit20 is voor ons for life! Ik zou iedereen die fit20 doet dan ook willen zeggen: “Niet stoppen!”. Het is zo belangrijk om te beseffen dat fit20 geen fitness is maar een investering in je leven en je gezondheid. Vanuit die visie kiezen wij ook bewust om er die 15 euro per week aan uit te geven. Je zou dat zo aan iets anders besteden en dat zou niet altijd je gezondheid zijn. Die kosten zijn best pittig maar het is absoluut waar voor je geld. Vooral omdat wij vanwege die afspraak altijd gaan, wij zeggen nooit af.

Henk is een hele toegankelijke prettige en deskundige trainer. Hij heeft veel achtergrondkennis die hij tijdens de training goed gebruikt. Het contact is makkelijk en goed. Kortom wij zijn overtuigde fit20 ambassadeurs en stimuleren mensen altijd om het ook te gaan doen. Ik heb de kaartjes altijd in mijn tas!

Rudi en Anke Thomas (65 jaar) gepensioneerd en genietend van vrijheid en ruimte in tijd.


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!