Klantverhaal van Sven Kurznack

Klantverhaal Sven Kurznack

"Ik merk de training aan alles. Het is de moeite en het geld meer dan waard."

Ik doe nu ruim een half jaar fit20 bij Dennis in Tilburg. Het bevalt mij heel goed en ik ben buitengewoon tevreden. De persoonlijke één op één benadering vind ik het belangrijkste van de training. Dennis neemt echt de tijd voor je en daar was ik ook naar op zoek. Iedereen kent wel het sportschool abonnement waarvoor je veel betaalt maar je gaat vervolgens nooit. Daar was ik klaar mee. Ik wil gericht aan mijn lichaam werken en dat gaat met de fit20 training heel goed. Dennis houdt de kwaliteit van de training ook steeds op hetzelfde level en doet er nu ook boksen bij, heel leuk. Ik heb een goede klik met Dennis en dat moet denk ik ook.

Ik merk de resultaten van de training aan alles, ik heb een betere conditie en een strakkere buik. Ook met tennissen en hardlopen merk ik dat ik conditioneel veel fitter ben. Natuurlijk leef ik verder gezond, je kan het niet totaal bont maken en dan verwachten dat fit20 alles goed maakt. Het is toch een totaalplaatje waar ik een heel goed gevoel bij heb.

Ik raad fit20 vaak aan vrienden of familie aan en ontmoet dan de bekende reactie: Hoe kan dat? Ik geloof het niet! Dat kan niet! Dan zeg ik: Het kan dus wèl! Sommige mensen vinden fit20 wel prijzig, maar als je gaat kijken welk resultaat je onder aan de streep over houdt dan is het de moeite en het geld meer dan waard. Voor die kwaliteit wil ik best wat extra’s betalen.

Sven Kurznack (36 jaar) sales transportbrancheBen je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!